Du är allt för mig

 

 

Och om vår kärlek är så här

Jag kommer att sjunga i gryningen

Sjunger denna vackra sång av kärlek

Ta hand om mig bara.

 

Om min kärlek faller

Titta upp och se

Om jag inte faller, är min kärlek hos dig

 

Låt oss dansa till den här låten, älskling

Jag är galen att dansa med dig

Jag älskar när du kramar mig

Och tar mig högt.

 

Jag känner din vätska för mig

Du är allt för mig

Det är varmt, enormt, vackert och romantiskt

En sötsak som jag har i mitt liv.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 09/01/2023
Código do texto: T7690076
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.