Wax walba ayaad ii tahay

 

 

Oo haddii jacaylkeennu sidan yahay

Waxaan gabyi doonaa waaberiga

Heestan quruxda badan ee kalgacalka ah

Kaliya i daryeesho.

 

Haddii jacaylkaygu dhaco

Kor u eeg oo arag

Haddaanan ku dhicin, jacaylkaygu waa kula jiraa

 

Aan ku dheesho heestan cunug

Waan waalnahay inaan kula dheelo

Waan jeclahay marka aad i habayso

Oo ii qaadaa sare.

 

Waxaan dareemayaa dareerahaaga aniga

Wax walba ayaad ii tahay

Waa kulul, weyn, qurux badan iyo jaceyl

Macaan oo aan noloshayda ku hayo.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 09/01/2023
Código do texto: T7690073
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.