Ти си мени све

 

 

И ако је наша љубав оваква

певаћу у зору

Певајући ову прелепу песму љубави

Само се побрини за мене.

 

Ако моја љубав падне

Погледај горе и види

Ако не паднем, моја љубав је са тобом

 

Хајде да заплешемо уз ову песму, душо

Луд сам да играм са тобом

Волим кад ме грлиш

И диже ме високо.

 

Осећам твоју течност за себе

Ти си мени све

Вруће је, огромно, лепо и романтично

Слатко коју имам у животу.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 09/01/2023
Código do texto: T7690072
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.