Tu esti totul pentru mine

 

 

Și dacă dragostea noastră este așa

Voi cânta în zori

Cântând acest cântec frumos de afecțiune

Doar ai grijă de mine.

 

Dacă dragostea mea cade

Privește în sus și vezi

Dacă nu cad, iubirea mea este cu tine

 

Hai să dansăm pe cântecul asta, iubito

Sunt nebun să dansez cu tine

Îmi place când mă îmbrățișezi

Și mă duce sus.

 

Îți simt fluidul pentru mine

Tu esti totul pentru mine

E fierbinte, imens, frumos și romantic

Un dulce pe care îl am în viața mea.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 09/01/2023
Código do texto: T7690068
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.