Du er alt for meg

 

 

Og hvis vår kjærlighet er slik

Jeg vil synge ved daggry

Synger denne vakre sangen om kjærlighet

Bare ta vare på meg.

 

Hvis kjærligheten min faller

Se opp og se

Hvis jeg ikke faller, er min kjærlighet med deg

 

La oss danse til denne sangen, baby

Jeg er gal av å danse med deg

Jeg elsker når du klemmer meg

Og tar meg høyt.

 

Jeg kjenner væsken din for meg

Du er alt for meg

Det er varmt, stort, vakkert og romantisk

En søt som jeg har i livet mitt.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 09/01/2023
Código do texto: T7690067
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.