Tu man esi viskas

 

 

Ir jei mūsų meilė tokia

Aš dainuosiu auštant

Dainuoti šią gražią meilės dainą

Tiesiog pasirūpink manimi.

 

Jei mano meilė nukris

Pažiūrėk ir pamatyk

Jei nenukrisiu, mano meilė yra su tavimi

 

Šokime pagal šią dainą, mažute

Aš išprotėjau šokti su tavimi

Man patinka, kai mane apkabini

Ir pakelia mane aukštai.

 

Jaučiu tavo skystį man

Tu man esi viskas

Tai karšta, didžiulė, graži ir romantiška

Saldumynas, kurį turiu savo gyvenime.

 

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 09/01/2023
Código do texto: T7690066
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.