Tá tú gach rud dom

 

 

Agus má tá ár ngrá mar seo

Beidh mé ag canadh le breacadh an lae

Ag canadh an amhrán álainn seo faoi ghrá

Just aire a thabhairt dom.

 

Má thiteann mo ghrá

Féach suas agus féach

Mura dtitim, tá mo ghrá leat

 

Déanaimis damhsa leis an amhrán seo, a leanbh

Tá mé craiceáilte ag damhsa leat

Is breá liom é nuair a barróg tú dom

Agus tógann sé ard mé.

 

Mothaím do leacht dom

Tá tú gach rud dom

Tá sé te, ollmhór, álainn agus rómánsúil

A milseán atá agam i mo shaol.

 

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 09/01/2023
Código do texto: T7690057
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.