Je bent alles voor mij
En als onze liefde zo is
Ik zal zingen bij zonsopgang
Zing dit prachtige lied van genegenheid
Zorg gewoon voor mij.
Als mijn liefde valt
Kijk omhoog en zie
Als ik niet val, is mijn liefde bij jou
Laten we dansen op dit lied, schat
Ik ben gek om met je te dansen
Ik hou ervan als je me omhelst
En brengt me hoog.
Ik voel je vloeistof voor mij
Je bent alles voor mij
Het is heet, enorm, mooi en romantisch
Een snoepje dat ik in mijn leven heb.