Είσαι τα πάντα για μένα

 

 

Κι αν η αγάπη μας είναι έτσι

Θα τραγουδήσω τα ξημερώματα

Τραγουδώντας αυτό το όμορφο τραγούδι στοργής

Απλά φρόντισε με.

 

Αν πέσει η αγάπη μου

Κοίτα ψηλά και δες

Αν δεν πέσω, η αγάπη μου είναι μαζί σου

 

Ας χορέψουμε αυτό το τραγούδι, μωρό μου

Τρελαίνομαι να χορεύω μαζί σου

Μου αρέσει όταν με αγκαλιάζεις

Και με παίρνει ψηλά.

 

Νιώθω το ρευστό σου για μένα

Είσαι τα πάντα για μένα

Είναι καυτό, τεράστιο, όμορφο και ρομαντικό

Ένα γλυκό που έχω στη ζωή μου.

Είσαι τα πάντα για μένα.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 08/01/2023
Código do texto: T7689992
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.