Du er alt for mig
Og hvis vores kærlighed er sådan
Jeg vil synge ved daggry
Synger denne smukke sang af kærlighed
Bare pas på mig.
Hvis min kærlighed falder
Kig op og se
Hvis jeg ikke falder, er min kærlighed hos dig
Lad os danse til denne sang, skat
Jeg er skør af at danse med dig
Jeg elsker det, når du krammer mig
Og tager mig højt.
Jeg mærker din væske for mig
Du er alt for mig
Det er varmt, stort, smukt og romantisk
En sød, som jeg har i mit liv.