Коли я думаю про тебе
Туга, яку я відчуваю до тебе
Це трошки всього, що залишилося
Це створює прикрасу всередині мене
Краще триматися подалі від вас
У ці години, які я не можу уявити
Я не думаю, що це не ти.
Подивіться, чи є у вас щось на мене
У цьому моєму житті твоє життя
Якщо я не прийду, я буду плакати
Я не думаю, що є щось
Все пройшло на черзі твоєї ласки
Болісні спогади, яких я не заслуговую.
Тому перевіряю свою дорогу
З розкраданням прихильності та любові
Поки ти не захочеш мене
Не залишаючи ні слів, ні фраз
Прийди в мої обійми зараз
Не думай дурниць, не люблячи мене.