Falta / Folhas soltas
Falta mais que um prato ou lugar na mesa...
Falta a gargalhada que arrebata
Falta a repreenda que chacoalha
Falta o apoio
Falta o consolo
Falta o ombro amigo
Falta o viver contigo
Falta o cheiro de mãe
Falta o jeito só teu de ser
Falta o olhar amigo que, ora distraído, ora cheio de brilho, estava comigo...
Estava vivo.
- Falta -