๐•ฐ๐–ˆ๐–” ๐–˜๐–Š๐–’ ๐–˜๐–”๐–’!

๐”ˆ๐”ฒ ๐”ฐ๐”ฌ๐”ฒ ๐”ž ๐”ข๐”ฐ๐”ญ๐”ข๐”ฏ๐”ž๐”ซ๐” ฬง๐”ž ๐”ฏ๐”ข๐”ฃ๐”ฉ๐”ข๐”ฑ๐”ฆ๐”ก๐”ž ๐”ซ๐”ฌ ๐”ฐ๐”ฆ๐”ฉ๐”ขฬ‚๐”ซ๐” ๐”ฆ๐”ฌ.

๐”„ ๐”Ÿ๐”ฏ๐”ฆ๐”ฐ๐”ž ๐”ฐ๐”ฒ๐”ž๐”ณ๐”ข ๐”ฎ๐”ฒ๐”ข ๐”ฑ๐”ฌ๐” ๐”ž ๐”ซ๐”ž ๐”ญ๐”ข๐”ฉ๐”ข.

๐”„ ๐”ข๐”ช๐”ฌ๐” ฬง๐”žฬƒ๐”ฌ ๐” ๐”ฌ๐”ซ๐”ฑ๐”ฆ๐”ก๐”ž ๐”ญ๐”ž๐”ฏ๐”ž ๐”ฐ๐”ข๐”ฏ ๐”ฉ๐”ฆ๐”ณ๐”ฏ๐”ข.

๐”ˆ๐”ฒ ๐”ฐ๐”ฌ๐”ฒ ๐”ž ๐”Ÿ๐”ž๐”ฑ๐”ฆ๐”ก๐”ž ๐”ก๐”ข ๐”ฒ๐”ช ๐” ๐”ฌ๐”ฏ๐”ž๐” ฬง๐”žฬƒ๐”ฌ ๐”ฎ๐”ฒ๐”ข ๐”ค๐”ฏ๐”ฆ๐”ฑ๐”ž.

๐”˜๐”ช ๐”ข๐” ๐”ฌ ๐”ฎ๐”ฒ๐”ข ๐”ซ๐”žฬƒ๐”ฌ ๐”ฑ๐”ข๐”ช ๐”ฐ๐”ฌ๐”ช.

๐”ˆ๐”ฒ ๐”ฐ๐”ฌ๐”ฒ ๐”ฒ๐”ช๐”ž ๐”ญ๐”ž๐”ฆ๐”ต๐”žฬƒ๐”ฌ ๐”ญ๐”ž๐”ฏ๐”ž ๐”ณ๐”ฆ๐”ณ๐”ข๐”ฏ ๐”ข ๐”ฃ๐”ฉ๐”ฌ๐”ฏ๐”ข๐”ฐ๐” ๐”ข๐”ฏ.

โ„ญ๐”ฌ๐”ช ๐”ฌ ๐”Ÿ๐”ฏ๐”ฆ๐”ฉ๐”ฅ๐”ฌ ๐”ก๐”ฌ ๐”ฐ๐”ฌ๐”ฉ!

โ„ญ๐”ฌ๐”ช ๐”ž ๐”ฃ๐”ฌ๐”ฏ๐” ฬง๐”ž ๐”ก๐”ฌ ๐”ฌ๐” ๐”ข๐”ž๐”ซ๐”ฌ!

โ„ญ๐”ฌ๐”ช ๐”ž ๐”Ÿ๐”ข๐”ฉ๐”ข๐”ท๐”ž ๐”ก๐”ž ๐”ฉ๐”ฒ๐”ž!

๐”–๐”ฌ๐”ฒ ๐”ข๐”ฐ๐”ฐ๐”ขฬ‚๐”ซ๐” ๐”ฆ๐”ž ๐”ž ๐”ฐ๐”ข๐”ฏ ๐”ž๐”ญ๐”ฏ๐”ข๐” ๐”ฆ๐”ž๐”ก๐”ž.

๐”–๐”ฌ๐”ฒ ๐”ฒ๐”ช ๐”ฐ๐”ข๐”ค๐”ฏ๐”ข๐”ก๐”ฌ ๐”ž ๐”ฐ๐”ข๐”ฏ ๐”ฐ๐”ข๐”ซ๐”ฑ๐”ฆ๐”ก๐”ฌ ๐”ซ๐”ž ๐”ž๐”ฉ๐”ช๐”ž.

๐”ˆ๐”ฒ ๐”ฐ๐”ฌ๐”ฒ ๐”ญ๐”ฒ๐”ฏ๐”ฌ ๐”ซ๐”ž ๐”ฐ๐”ฆ๐”ช๐”ญ๐”ฉ๐”ฆ๐” ๐”ฆ๐”ก๐”ž๐”ก๐”ข ๐”ก๐”ž ๐”ญ๐”ฉ๐”ข๐”ซ๐”ฆ๐”ฑ๐”ฒ๐”ก๐”ข ๐”ก๐”ฌ ๐”ฐ๐”ข๐”ฏ.

๐”ˆ๐”ฒ ๐”ฐ๐”ฌ๐”ฒ ๐”ฒ๐”ช ๐”ฐ๐”ข๐”ซ๐”ฑ๐”ฆ๐”ช๐”ข๐”ซ๐”ฑ๐”ฌ๐”ฐ ๐”ฆ๐”ซ๐”ฃ๐”ฆ๐”ซ๐”ฆ๐”ฑ๐”ฌ.

๐”“๐”ข๐”ซ๐”ฐ๐”ž๐”ช๐”ข๐”ซ๐”ฑ๐”ฌ๐”ฐ ๐”ญ๐”ฌ๐”ขฬ๐”ฑ๐”ฆ๐” ๐”ฌ๐”ฐ ๐”ž๐”ฏ๐”ฌ๐”ช๐”ž๐”ฑ๐”ฆ๐”ท๐”ž๐”ก๐”ฌ

๐”ก๐”ข๐”ซ๐”ฑ๐”ฏ๐”ฌ ๐”ก๐”ข ๐”ฒ๐”ช ๐”ฒ๐”ซ๐”ฆ๐”ณ๐”ข๐”ฏ๐”ฐ๐”ฌ ๐” ๐”ฅ๐”ž๐”ช๐”ž๐”ก๐”ฌ

๐”ž๐”ช๐”ฌ๐”ฏ ๐”ณ๐”ข๐”ฏ๐”ก๐”ž๐”ก๐”ข๐”ฆ๐”ฏ๐”ฌ! (...)

__________ ๐•ฝ๐–†๐––๐–š๐–Š๐–‘ ๐•พ๐–Ž๐–‘๐–›๐–† - (๐•ฝ.๐•พ)

๐•ฏ๐–Ž๐–—๐–Š๐–Ž๐–™๐–”๐–˜ ๐•ฌ๐–š๐–™๐–”๐–—๐–†๐–Ž๐–˜ ๐•ฝ๐–Š๐–˜๐–Š๐–—๐–›๐–†๐–‰๐–”๐–˜ ยฎ๏ธ โœ๏ธ๐Ÿ“–โœ๏ธ

๐•ป๐–”๐–˜๐–™๐–†๐–Œ๐–Š๐–’ ๐–”๐–‹๐–Ž๐–ˆ๐–Ž๐–†๐–‘ - ๐Ÿ๐Ÿ”/๐ŸŽ๐Ÿ—/๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ

๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ท - ๐•พ๐–†ฬƒ๐–” ๐•ป๐–†๐–š๐–‘๐–” / ๐•ญ๐–—๐–†๐–˜๐–Ž๐–‘.