Tarde de Outrora

Agora essa

chuva sobre

a tarde fria

de inverno.

Acho que

esse frio

é minha

única

testemunha.

Sobre minha

solidão.

Todas as suas

lembranças

ainda continua

intactas.

Como o sol

de amarelo

limão daquela

tarde de outrora.

Que para sempre

estará naquele

céu azul.