Love

I tasted love,

When I floated and my feet kept on the floor.

I tasted of love,

When I looked into your eyes and saw my future through them.

I tasted love,

When I felt your lips without touching them

I tasted love,

On rainy and cloudy days, you’re my light.

I tasted love,

When I closed my eyes, I saw you sleeping beside me.

And I tasted love,

When my path met yours and so we made two stories, one heart.

Because when we taste that love, we become just one.