Sentimentos confusos
De Tania Mara Benaion de C. Motta
Pensamentos
Sentimentos
Confusos
Difusos
Saudade
Vontade
Adormecidas
Esquecidas
Promessas
Confessas
Perdidas
Traídas
Desejos
Gracejos
Mentirosos
Lastimosos
Saudade
Solidão
Restaram
Sobraram
Lágrimas
Tristeza
Insistem
Persistem
Out/2007