ME GANHA

Me ama, me cuida, me toca

me entorta, me prende e me solta

Me toma, me bebe, me canta

me encanta, me arranja e me abraça

Me laça, me perde, me ganha

Me manha, me curte e me caça

Samuel Boss

Samuel Boss
Enviado por Samuel Boss em 13/06/2020
Reeditado em 16/07/2020
Código do texto: T6976533
Classificação de conteúdo: seguro