Only You

Only you could brighten my life like the Sun does with the Earth, make me feel like a little kid alone in a candy store or run through my mind like the winds run around Neptune.

Only you could make me fall in love like a shooting star falling on Earth, make me believe in our future together like a devoted catholic believes in the second coming of Christ and my heart thump like a heard of buffalo`s in the savanna.

Only you could shine so bright to be able to turn the darkness in my heart into a blazing noon Sun, make me stick to you like metal on a neodymium magnet and miss you like a desert misses rain.

Only you could make time fly when you`re around and move slower than a snail when you`re not, make my soul dance like a figure skater or make me shiver like im listening to a great song.

Only you could make me laugh like im high on weed on a George Carlin show, surprise me as a Jack in the box surprises a baby, exite me as a pirate that just found a burried gold treasure or make my mind travel to you at the speed of light.

Only you my love would be able to change my life like time changes the landscape, to dive deep in the deep ocean that is my soul or light this fire in my heart that burns hotter than the Sun itself.

Only you my love.

Só Tu

Só tu podias iluminar a minha vida como o Sol faz com a Terra, fazer-me sentir como uma criança sozinha numa loja de doces ou correr pela minha mente como os ventos correm á volta de Neptuno.

Só tu podias fazer-me apaixonar como uma estrela cadente a cair na Terra, fazer-me acreditar no nosso futuro juntos, como um católico devoto acredita na segunda vinda de Cristo e fazer o meu coração bater como uma manada de búfalos na savana.

Só tu podias ter um brilho tão intenso para poder transformar a escuridão no meu coração num brilhante sol de meio dia, fazer-me colar em ti como metal num íman de neodímio e sentir a tua falta como um deserto sente falta da chuva.

Só tu podias fazer o tempo voar quando estas por perto e mover-se mais devagar do que um caracol quando não estas, fazer a minha alma dançar como uma patinadora de patinagem artistica ou fazer-me arrepiar como se estivesse a ouvir uma excelente música.

Só tu podias fazer-me rir como se estivesse mocado de erva num show do George Carlin, surpreender-me como um Jack in the box surpreende um bebe, excitar-me como um pirata que acabou de encontrar um tesouro de ouro enterrado ou fazer a minha mente viajar para ti á velocidade da luz.

Só tu, meu amor, podias mudar a minha vida como o tempo muda a paisagem, mergulhar fundo no oceano profundo que é minha alma ou acender este fogo no meu coração que arde mais quente que o próprio Sol.

Só tu meu amor.