Formosa

Formosa que tudo

Formosa que mudo,

Formosa que iludem,

Formosa que consume,

Formosa que ume,

Formosa que formem,

Formosa que surgem,

Formosa que irradiam,

Formosa que mostram,

Formosa que notam,

Formosa que condoam,

Formosa que moram,

Formosa que calam,

Formosa que urge.

Formosa que tudo,

Formosa que mudo,

Formosa que floresta,

Formosa que calas,

Formosa que lares,

Formosa que mores,

Formosa que superes,

Formosa que surgir,

Formosa que moam,

Formosa que entoam,

Formosa que mostram,

Formosa que doentes,

Formosa que mostram.

Formosa que lilases,

Formosa que planares,

Formosa que somem,

Formosa que correm,

Formosa que constroem,

Formosa que imagina,

Formosa que companhia,

Formosa que mostram,

Formosa que lotam,

Formosa que enervas,

Formosa que sugerem,

Formosa que surpreendem.

Formosa quer tudo,

Formosa que mudo,

Formosa que molham,

Formosa que cutucam,

Formosa que urgiam,

Formosa que fremiam,

Formosa que notória,

Formosa que surge,

Formosa o ocaso,

Formosa que tudo,

Formosa indo.

Formosa que mostra,

Formosa que anota,

Formosa que fomenta,

Formosa que agiganta,

Formosa que maré,

Formosa de sua fé,

Formosa de um amor,

Formosa que teu labor,

Formosa que ando,

Formosa que compreendo.

Formosa que tudo que mostra,

Formosa avanço,

Formosa quebranto,

Formosa acalanto,

Formosa sacrossanto,

Formosa que mostra,

Formosa que o movimento,

Formosa que amar,

Formosa que educar.

Formosa a reta,

Formosa coração,

Formosa dileta,

Formosa anos chagados,

Formosa que produzem,

Formosa que doem,

Formosa que o montante,

Formosa que surpreendem.

Formosa que tudo,

Formosa que, contudo,

Formosa que mudo,

Formosa que indo,

Formosa surgindo,

Formosa que notam,

Formosa que moldam.

Formosa que distanciam,

Formosa que norteiam,

Formosa que sujam,

Formosa de palavras,

Formosa de seus rostos,

Formosa de quaisquer dons.

Formosa o paciente,

Formosa que aparente,

Formosa que se mostram,

Formosa que se conjugam,

Formosa que ultrapassam.

Formosa que calam,

Formosa que calmam,

Formosa que jactam,

Formosa que urgem.

Formosa que tudo,

Formosa que mudo,

Formosa, contudo.

Formosa que age,

Formosa que viagem,

Formosa uma ilha.

Gumer Navarro
Enviado por Gumer Navarro em 15/10/2019
Código do texto: T6770477
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2019. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.