A Capella, OPA!
I don’t know if I should ask for your number
Take you to dance, be my lover
I don’t know if I should ask for your smile
Tasting the rain or forget all my desire.
I don’t know if I should or if I could
Hug you, kiss you, wait for you
Whatever you suggest I will certainly do.
=====
Um poema encomendado, a você Gabe.