Eterna
Ti amar
Ti desejar
Ti enamorar
Ti sentir
Ti ter
Ti admirar
Ti abraçar
Ti beijar
Ti saciar
Ti seduzir
Ti querer
Ti apaixonar
Ti respeitar
Ti valorizar
Ti embriagar
Ti florir
Ti florescer
Ti conquistar
Ti presentear
Ti adoçar
Ti saborear
Ti compreender
Ti perfumar
Ti deliciar
Ti acalmar
Ti amaciar
Ti massagear
Ti enlouquecer
Ti ter
Ti eternizar