bocejos

tuma-ê-val

vilma-ê-tal

tuma-ê-val

vilma-ê-tal

tuma-sêêêê-já

vilma-vêêêê-já

tuma-mi-nnnnnha

na boquinha

vilma-ê-val

tuma-ê-tal

vilma-ê-val

tuma-ê-tal

tuma-ê...

vilma...

tu...

vil...

Rio, 04/07/2007