ENCONTRO

o m a r

n a b e i r a-m a r

fez amor

o a m o r

n a b e i r a-m a r

e n c o n t r o u

o m a r

f i z e r a m

a m o r

s e m

i g u a l...

s o b o s c o q u e i r a i s

e n a s o n d a s

s u a v e s

d o m a r