Never Been

Never been to Liverpool

But in London everything's cool

Girls are so sweet

They make me feel complete

Never been to Rome

But in Venice I feel at home

The food is so good

I'm happy as I should

Never been to France

But I feel like living a romance

The wine's fine

She's mine

21/07/16

Pedro Paulo Costa
Enviado por Pedro Paulo Costa em 21/12/2016
Código do texto: T5859677
Classificação de conteúdo: seguro