Clock
Vozes faces, vozes faces,
Vozes faces, vozes faces...
Madrugada,
Cantoria de
Serenatas,
Vozes faces,
Faces vozes...
Madrugada,
Olhares de
Afagos
Multitons,
Faces vozes
Vozes faces...
Lugar incomum,
Desnudando
A nudez
Do sussurro
Vozes faces,
Faces vozes...
Lugar Incomum
Nostalgia do
Traço
Traçando
Faces vozes
Vozes faces...
Faces vozes, faces, vozes,
Faces vozes, faces, vozes...
Apenas dois
Apenas...
06/02/2015
Porto Alegre - RS