Ang nga lunhaw nga sinina



Ang iyong pahiyom, sama sa balud
Ug ang imong halok gibuka ang akong mga mata
Ako nagdayeg sa iyang katahum
Sa pagpahayag sa magic sa gugma
Uban sa green nga kolor sinina sa ingon nindot nga.

Ikaw nga nagpaabot kanako nga naglingkod didto
Uban sa iyang mga dako nga itom nga buhok
Ug sa nagsulti kanako nga ang gugma mao ang usa ka kinabuhi
Ang akong kasingkasing puno sa gugma
Sa diha nga kamo sa gugma alang sa tinuod.

Uban sa iyang lunhaw nga mga sinina
Nakita ko ang kinabuhi sa akong mga mata
Ang paghatag kanako ka libo ka mga pagbati
Sa kaputli nga buhi sa iyang kalag
Nga sa tanan nga ako adunay alang kaninyo.


Oh! Ikaw tan-awon matahum nga diha sa niana nga sinina
Matahum ingon sa usa ka muse
Ang paghimo magic sa atong gugma
Gusto ko nga magpabilin diha sa inyong mga damgo
Uban sa tanan nga mga kalig-on sa gugma nga kita nagpuyo.



Video

http://www.youtube.com/watch?v=OTR0XYizRGg



 
ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 04/05/2014
Código do texto: T4793791
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2014. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.