Ang atong gugma



Ako sa naghulat sa mga oras nga
Ug ang panahon moabut, ug moadto sa adlaw-adlaw
Uban niini nga station nga naghimo sa usa ka kasingkasing
Naghunahuna ko ninyo nga
Ako lang gusto nga kamo
Ug mabuhi uban kaninyo
Ang ilang mga halok sa mga bukid sa mga tinguha
Mga pangandoy nga mikaylap sa sulod sa akong lawas
Ang pakig-ambit natawo sa iyang gugma
Ko gusto nga kamo
Uban niana nga pahiyom
Sa tiunay nga gugma


video

http://www.youtube.com/watch?v=vSa53NsfaFc

 
ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 04/05/2014
Reeditado em 02/06/2014
Código do texto: T4793629
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2014. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.