Because I Know You Love Me So

Because I Know you love me so

I will never let you go

You touch me deep in my soul

I will always let you know

Your place is deep in ny heart

I've been waiting so hard

To say nothing can tear us apart.

Because I know you thrills me so

Your love makes me grow

In my heart it will always flow

I Will never break your heart

I will always play my part

Because I know you love me so.

Sweet surrender

I will always remember

The game we played

The love we made

The night you said you were mine all mine.

Because I Know you love me so

I will never let you go

You touch me deep in my soul

I will always let you know

Your place is deep in my heart

I've been waiting so hard

To say nothing can tear us apart.

Pedro Paulo Costa
Enviado por Pedro Paulo Costa em 10/03/2014
Reeditado em 10/03/2014
Código do texto: T4722985
Classificação de conteúdo: seguro