Occasions for love
 
Come back. I want one more chance at love
Without love I don't know what to think anymore
Seeing your presence on my street, pass.
L      L
O                       O
V                                         V
E                                                          E

If love is to venerate the delights of charm
I want to worship in my humble soul
Thus, you will not have to walk another street.


Video:

http://www.youtube.com/watch?v=h5EofwRzit0




 
ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 01/02/2014
Código do texto: T4674435
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2014. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.