Моята любов! Искам те тук на Бъдни вечер

 
 

Въпреки че сезонът е белязана от време
Ние можем да запали свещите на Бъдни вечер
Пълноценно използване на плодовете на нашите желания
Възприемането на пътеките на всички радости.
 
Моята любов! Коледа наближава!
Това е време, за да се хванат за ръце
За по-голямо коледно парти
Когато сърцата ни бие по-силно.
 
Така е и с коледното парти
Свещената мантия, която покрива нашите желания
С честването на рождението на Исус Христос
Нашият герой и нашия Спасител, Син на Бога!
 
Любовта! Побързай, моля те!
Всеки пее и се усмихваше на тази дата
Хайде де! Нека отпразнуваме този славен Christmas Eve
Усмихнати с бебето Исус.
 
Любовта! Бъдни вечер е най-красивата от всички нощи
Хайде де! Имам подарък за теб
Хайде де! Искам да му дам любовта и добротата
Най-високата семето разпределени към човешките сърца
Така е и с коледното парти. Тя е честването на Коледа!


 

 
ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 01/12/2013
Código do texto: T4593736
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2013. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.