Quero um amor...
Quero um amor puro;
Um amor sincero;
Um amor que me complete por inteira;
Um amor que me enlouqueça
A cada dia que passa;
Um amor bonito;
Um amor lindo de se viver;
Um amor que me faça enxergar
As coisas ruins que não consegui
Ver com meus próprios olhos;
Um amor sedutor;
Até quem saiba um amor bandido!
Um amor que supere tudo;
Um amor incondicional;
Um amor imortal;
Um amor voraz;
Um amor sagaz;
Um amor louco;
Um amor incontrolável;
Um amor apaixonado;
Um amor romântico;
Um amor sem mentiras;
Um amor sem tristezas;
Um amor sem ironias;
Um amor sem trapaças;
Um amor sem diferenças;
Um amor sem brigas;
Enfim,
Quero um amor que exista,
E que eu possa vive-lo
Da melhor forma possível,
E ao lado da pessoa certa!