Сандра моята муза

 

Аз ви призовавам
Аз крещя името си
Няма друг начин
Да изразят любовта ми.
 
Сандра! Сандра!
Моята любов, Моят живот
Искам да дойде в сърцето си
Само да кажа че те обичам.
 
Няма да има разстояние между нас
Аз ще те обичам
Няма друг начин.
 
Аз ще докажа любовта ми към теб
Аз отивам да се изкачи на планината Мусала
И аз ходя да крещя името си, Сандра
От върха на планината,
 
Аз съм в състояние да се изкачи
най-високата планина в България
Хората на целия град ще ме чуе.
Аз ще повикване вашето име
Само да кажа че те обичам.


видео

https://www.youtube.com/watch?v=oDgGb4CogwE


 
ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 20/11/2013
Código do texto: T4578466
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2013. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.