Моята муза, Сандра




Усмивката ти е чара
Има едно цвете на светлината в теб
С аромат в сърцето си
Ето защо, аз  възхищавам косата.

Животът на мечтите и постижения
И душата му ме пленява
Разклащането бедни ми сърцето
И аз казвам: да те обичам.

Ти си моята муза, Български
Най-красивата жена - Сандра
Вие живеете в съзнанието ми
И аз живея в сърцето ти.

Любовта е толкова красива, колкото си очите
Светлината, която ме просветлява, е ви
Така че, аз наистина харесвам
Моята сладка принцеса.



видео

http://www.youtube.com/watch?v=V6NVnKFyY24




 
ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 03/11/2013
Código do texto: T4554301
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2013. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.