Така че нека танц

 


Днес е петък
Една прекрасна вечер
Когато дойдеш в сърцето ми
И да ме питаш да танцува
Така че нека dance!
Люлеенето и люлеещи стил нощ
С нашите тела, е магия
В радостта, която кипи в нас.
 
Това е поп звук вкусно
Особено със Стиви Уондър
Да вървим. Разклатете тялото си
Чувствам душата ми в тялото си
Кажете ми, аз съм вашият учител
Кралят на емоциите си
Това разтърсва сърцето
И целувка устните си мед.
 
Моя любов! Нека покажем на света мир
Нека да се придвижвате днес на пет континента
Танцуват на тази музика.
 
Така че нека dance!
Можем да се чувстват с повече радости
Повече любов и повече чувства
Спининг в очите ни
Когато музиката очарова
С вас от моя страна
Както казах веднъж
Вие сте десет! Красива дама на сърцето ми.



видео
http://www.youtube.com/watch?v=wXrkg_DweRs&hd=1

 
ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 12/10/2013
Código do texto: T4521736
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2013. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.