és assim amor...
És amor…
És brisa do mar, és estrela no céu
És uma luz a brilhar, és pintura na tela
És água que me refresca, és sol que me aqueceu
És fotografia que revela
Que nosso amor nasceu
És rosa perfumada, és flor de um só jardim
És o aconchego na madrugada, és o brilho da lua
És íman que me atrai, és essência em mim
És pele que á minha se insinua
Pois nosso amor é assim
És atracão, és vontade
És ansiedade, és também desejo
És alegria, és saudade
És forte abraço, és quente beijo