white roses
white roses
white roses love
answer my request
attentive to the flowers
white flowers that cry
answer my request
attentive to white
my request
white roses
white roses love
heed my plea for peace
attentive to beg for peace
meets peace roses
attentive to the Flowers Peace
receive these flowers
receive these roses
receive this peace
white roses
white roses love