AMAR É VIVER
amar
simplesmente amar
é viver
e morrer cada dia um pouco
sentimento louco
amar
permanentemente amar
é viver
e morrer para o mundo louco
cada dia um pouco
amar
desejadamente amar
é viver
e matar saudades loucas
pois trazem felicidades poucas