Sandra Rodriges, нашата обич
Вие сте в моя живот
в моите мисли
И сърцето ми бие
По пътя на чувство.
Всичко се променя и се превръща
В емоциите, които ние се чувстват
И ние може да ходи в тази вселена
Пълен със страст.
Аз съм си чист поглед
Това се отнася в тези стихове
и попада в душата си
Осветление на нашата любов.
О! Моят любим и сладка жена
Ще изгради най-красивия замък
С моето и вашето сърце
Присъединяване към станциите в тази голяма любов.
Нашата вселена е чудесно
Сега аз съм вашата любов
Така че аз те обичам в разстояние