Sandra Rodriges, oбичам те


Дръжте ме в сърцето си
Нуждая се от теб
Заедно можем да разчитаме на звездите в небето
И да кажа, че любовта е всичко
Вие сте най-сладката aurora
Това бие в моя мисъл
Когато съм сънувам от вас
Аз се чувствам близо до мен
Така че не може да ви забрави
Моята скъпа муза
Обичам те
През целия си живот
Дори далечни, обичам още повече
Така че като слънцето, което свети за нас две
И ме отвежда към вас
Обичам те
Днес аз искам само да кажа
Вие сте моята муза на пет хиляди стихове на любовта
Вие сте единствената жена на планетата да има пет хиляди стихове
Поздравления! Мила моя
Вие сте моята муза
Сега аз ще пресичат Атлантическия океан
И говорим за любовта ми към теб.


 
ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 14/02/2013
Código do texto: T4139770
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2013. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.