QUESTIONS - PERGUNTAS
QUESTIONS
Don’t ask me if I will love you tomorrow,
don’t ask me if I’ll desire you after tomorrow...
I intend to stay next you all my live
and I intend to do everything
to became you happy.
This is the most important for me.
I don’t ask you if you will love me tomorrow,
I don’t ask you if you will desire me after tomorrow.
We love us today, we fall in love now.
Because of this unexpected love
our live is as a rainbow:
pretty and mysterious!
PERGUNTAS
Não me pergunte te amarei amanhã,
Não me pergunte te desejarei depois de amanhã...
Pretendo ficar junto a ti por toda a vida
e pretendo fazer, seja o que for,
para tornar-te feliz.
Isto é o mais importante para mim.
Eu não pergunto se vais me amar amanhã,
Eu não pergunto se vais me desejar depois de amanhã...
Nós nos amamos hoje, estamos apaixonados agora.
Por causa deste amor inesperado
nossa vida é como um arco-íris:
bela e misteriosa!