Preciso

Preciso saber a verdade,

preciso entender o amor.

Preciso matar a saudade,

do tempo que já passou.

Preciso saber se te amo,

preciso me situar.

Pois cada vez que te chamo,

conjugo o verbo amar.

Então...

preciso saber a verdade,

Para enfim...

poder matar a saudade.