Pérola Negra
Tu és diferente
Negra,preta,morena.
Tu és mulher
Rara,preciosa,única.
Tu és beleza
inconfundível, incomparável.
Tu és amor
materno,carnal,eterno.
Tu és Pérola
brilhante, encandeceste,
Tu és negra
valorosa,amorosa,inteligente.
Tu és...
Pérola Negra,MULHER.