THOUGHTS

Primeiramente, peço desculpas aos leitores que não falam inglês, mas essa é uma homenagem a uma pessoa que amo e quenão fala a nossa língua...

SOME WORDS FOR YOU...

IF I COULD REACH NOW SOMEONE...

I ERASE “SOME”, GOING DIRECTLY TO ONE.

EXPLORING ALL FEELINGS WILL BE MY DREAM,

FLOWING IN MY THOUGHTS LIKE A STREAM.

WHEN I THINK ABOUT THE TIME,

DOES IT REALLY MATTER FOR OUR LIVES?

YOUR WORDS SEEMS SO NEARBY,

THAT EVEN THE DISTANCE WE CAN DENY.

THERE’S UN ACCOUNTABLE SYNCHRONY,

MAY I DARE TO CALL IT AFFINITY?

I ‘M EAGER TO LET YOU KNOW,

TO SHARE THE FEELINGS HIDDEN IN MY SOUL.

YOU BECAME A PRECIOUS FRIEND TO ME

LET’S FOLLOW THE WAY IT CAN BE.

Eliane Thompson
Enviado por Eliane Thompson em 11/06/2011
Código do texto: T3027807
Copyright © 2011. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.