Camuflantes....amantes
Camuflantes.....amantes
Neste ir e vir
Me disponho a fingir
Neste sorrir e lacrimar
Te dispões a camuflar-te
Dois irônicos
Dois seres inconsequentes
Neste desvario flutuante
Dois incansáveis
A brincar
A zombar do acaso
Neste amar e desamar.....
Violetta