In my heart...

Em meu coração

Com carinho

Te guardo

Num cantinho

Bem quentinho

E quando,

Finalmente

Você chegar

Verás

Sentirás

Que sempre

Esteve nele.

- Roberto Coradini {bp}

12//11//2010