Louco Amor

Quizera saciar teu desejo,
E te fazer deitar em meu peito,
E te acariciar do meu jeito.

Quizera sentir todo o teu corpo,
Te deixando quase morto,
Por te amar pouco à pouco.

Quizera ir contigo,
E ao final deste amor louco,
Deitados um sobre o outro,
Olhar em teu rosto,
E te ver adormecer de tanto prazer.
Joseli Torres
Enviado por Joseli Torres em 10/11/2010
Reeditado em 29/09/2011
Código do texto: T2608157