A blue dream

Honey, Dance with me?

Today the sky is so blue ...

That I could learn English

But only if you dance with me.

last night I had a dream

I really believe that this can work

Close your eyes now

and think of me

You do not know how things can work, honey.

know you also believe in this Love

Please dear, do not open your eyes

have a surprise for you.

last night I had a dream

I really believe that this can work

Close your eyes now

and think of me

I decorated the house with yellow flowers

I thought you liked daisies

You wrote that ticket, remember?

I just want to make you happy

I really believe that this can work

Close your eyes now

and think of me

I never thought I could feel this way

You're painting my sky of blue

I can not believe that I really like you

It can only be a dream sweetheart

So, do not open your eyes honey

I really believe that this can work

Close your eyes now

and think of me

You will also feel well

Now let me paint the sun in your eyes

I promise dear, that if you dream with me feel will happy

out there may be stormy

and in this dream my love, everything will forever be blue

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

UM SONHO AZUL

Querida, Dança comigo?

Hoje o céu está tão azul ...

Que eu poderia aprender Inglês

Mas só se você dançar comigo.

ontem à noite eu tive um sonho

Eu realmente acredito que isso pode funcionar

Feche seus olhos agora

e pense em mim

Você não sabe como as coisas podem funcionar baby

sei que você também acredita nesse amor

Por favor, querida, não abra os olhos

tenho uma surpresa para você.

ontem à noite eu tive um sonho

Eu realmente acredito que isso pode funcionar

Feche seus olhos agora

e pense em mim

Eu decorei a casa com flores amarelas

Eu pensei que você gostava de margaridas

Você escreveu o bilhete, lembra?

Eu só quero te fazer feliz

Eu realmente acredito que isso pode funcionar

Feche seus olhos agora

e pense em mim

Eu nunca pensei que poderia me sentir assim

Você está pintando meu céu de azul

Eu não posso acreditar que eu realmente gosto de você

Só pode ser um doce sonho

Então, não abra seus olhos de mel

Eu realmente acredito que isso pode funcionar

Feche seus olhos agora

e pense em mim

Você também vai se sentir bem

Agora deixem-me pintar o sol em seus olhos

Eu prometo querida, que se você sonhar comigo vai se sentir feliz

lá fora, pode ser tempestuoso

e nesse sonho meu amor, tudo será sempre azul.

SARA GONÇALVES
Enviado por SARA GONÇALVES em 10/11/2010
Reeditado em 10/11/2010
Código do texto: T2607708
Classificação de conteúdo: seguro