Em hebraico
קלריסה ליספקטור

אני לא אוהבת אותך יותר
אני אשקר אם אגיד ש
עדיין רוצה אותך כמו שתמיד רציתי
אני בטוחה ש
שום דבר לא היה סתם
אני יודעת שבתוכי
 אתה כלום
אני לא יכולה להגיד ש
אני מכילה אהבה גדולה
אני מרגישה כל יום ש
!  שכחתי אותך
ואף פעם לא אשתמש במשפט
אני אוהבת אותך!
 מתנצלת, אבל אני חייבת להגיד את האמת:
זה מאוחר יתר מדי...

 
נ.ב. קראת עכשיו מלמטה למעלה
 

 

Hadassush
Enviado por Hadassush em 31/08/2010
Reeditado em 04/06/2024
Código do texto: T2470056
Classificação de conteúdo: seguro