TEU AMOR EM MIM / YOUR LOVE IN ME

Read the text in english below the portuguese one

TEU AMOR EM MIM / YOUR LOVE IN ME

J.B.Xavier

E porque te sinto a pele,

Também sinto tuas mais escondidas melodias...

E porque te sinto o sonho,

Também sinto tuas mais sublimes expectativas.

E tua mais velada verdade...

É que para amar-te um segundo foi o bastante,

E para esquecer-te sei que levarei a eternidade...

E porque te sinto o sorriso,

Também sinto a doçura que de ti emana...

E porque te sinto a alma,

Também sinto tuas ilusões

E teus mais verdadeiros momentos

E porque te sinto a vida,

Também sinto tua pressa e teus tormentos...

Sou de ti o tempo e és de mim os dias

Sou de ti a noite e és de mim as alvoradas

Sou de ti a lágrima e és de mim os risos

Sou de ti as dores e és de mim ermida...

E porque te sinto a candura que te ilumina

És a sagrada seiva que me mantém a vida!...

* * *

YOUR LOVE IN ME

J. B. Xavier

And because I feel your skin,

I also feel your most hidden melodies...

And because I feel your dreams

I also feel your loftiest expectations.

And your most hidden truth...

Because to love you a second was enough,

And to forget you I know I'll spend the eternity...

And because I feel you smile,

I also feel the sweetness that emanates from you ...

And because I feel your soul,

I also feel your illusions,

And your most genuine moments,

And because I feel your life,

I also feel your hurry and your torment ...

I am of you the time and you are my days

I am your night and you are my dawn

I am of your tears and you are my laughs

I am your pains and you are my chapel...

And because I feel the candidly that illuminates you

You are the sap that sustain my life...

* * *

JB Xavier
Enviado por JB Xavier em 14/05/2010
Reeditado em 26/05/2010
Código do texto: T2256359
Classificação de conteúdo: seguro