Lágrimas amorosas!
Grilo canta...
Noite levanta...
Faces molhadas...
Lábios incontidos...
Beijos apaixonados...
Lágrimas amorosas...
Olhares compreendidos...
Calor enlouquecido...
Suavidade e fulgor...
Abraço querido...
Néctar de flor...
Suor e sabor...
Paz e calor...
Ardor!...
Amor!...